Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nojad






Kan det vara nedfallets partiklar
som gör att man trasar pratigt?

Idag blir det iallafall,
Plommonfläskad Späckkarré
till middag.






ME/2010




Fri vers av Madjori
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 14:09



Bookmark and Share


  Carl Thomas
nojad på dojjan ey? =)
2010-04-18

  ***Wicke***
Låter gott
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori