Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är faktiskt sant

Jag är liten
Jag är stor
Jag är inte alltid
den du tror


Jag är mystiken
om du vill
Jag är lycklig
när det är mig du talar till

Nu är det vår
Snart är det höst
Vem fäller en tår
och letar efter tröst?


Inte jag i alla fall
Jag njuter
av ärligheten
som strömmar genom våra väsen




Fri vers av C.D.A.H
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-18 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H