Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gul som solsken

Jag kan inte låta bli
Du dyker upp hela tiden
Önskar att jag var säker
Visste rätt

Vad är rätt?
Ska jag låta mig drömma?
Chansa, skrida till handling


eller vänta


och riskera att du aldrig kommer igen


De säger att det är jag som har dig
Men det är tvärtom




Fri vers av C.D.A.H
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-18 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H