Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre år med ensamheten




väntan

längtan

sökandet i mörket

letande, fumlande

efter en dörr

en dörr som inte fanns

en ljusstråle som bränner, som bländar

en illusion?

av kärlek

hugg av smärta

av svek

ensam

kan inte se

så ont

varför?

knivar som hugger i mitt hjärta

mördar kärleken

mördar tron

totalt sönder

måste få luft

flygande fågel mot skyarna

svart himmel

det är så tyst.

så tyst.

inget ljud


allt är stilla




en stråle av ljus, så stark



av klarhet

en sol som skiner




glimtar från förr

av verkligheten.





verkligheten
som inte fanns









JAG ÄR FRI




Fri vers av Elinora
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-18 21:21



Bookmark and Share


  devilsangel
Starkt, berörande och fint beskrivet.
Av hur det kan vara att leva i någons grepp.
En stöld på egna känslor och det egna jaget.
Tillåt aldrig någon annan att äga dig!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinora