Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där vill jag vara föralltid...



himlen är klar
fåglar kvittrar

han
lurar i skuggorna
rädsla
snälla
ta mig inte
som fånge

släpp mig
från ditt våld

i lyckan
av frihet
är är allt underbart

där vill jag vara för alltid

skyddad


från dig





Fri vers av Elinora
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-24 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinora