Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en ros mot en svart himmel



Som en ros mot en svart himmel

så vacker...men hemskt

så sorgligt

kärleken lever

någonstans inom rosen...

som

lyckats spränga sig upp

Den klarade det

allt motstånd

den är stark

Med sin färg visar sin kärlek,

sin ömhet


...för dig



trotsar allt svart




Fri vers av Elinora
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-20 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinora