Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser...att du ler


Sakta flygande...mot evigheten

mot mörker
mot ljus

ingen som ser
ingen som ler


Du kämpar
Du slåss

För att vinna

...vinna ett krig

mot mörker?
...eller vinna över ljus?


men


jag ser...

att du ler

äntligen!

förtvivlan
utbytt mot hopp


så jag vet

att



...du redan vunnit!







Fri vers av Elinora
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-03 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vinna en inre kamp ger en skön känsla...lite så tolkar jag din fina dikt. Väl skaldat!
2010-05-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint nedtecknat varma rader som varsamt landar i värme
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinora