Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svävande, orörlig




Svävande...orörlig

tyst och stilla

ett skrik som skär

åter tyst

något hugger till

faller...

åter svävande

...i en dimma som ingen ser

varje steg

varje tanke...är stum

blockerad

-blockerad?

...blockerad av vad?



något som ingen ser



...som inte finns




Fri vers av Elinora
Läst 278 gånger
Publicerad 2010-04-20 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinora