Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till C.


regn sakta fallande




Regn sakta fallande mot marken

miljontals små droppar som faller

rinner ner för dina kinder
smeker dig som tårar

jag drar dig till mig

håller om dig

hårt

så du inte fryser

så du inte känner dig ensam

Jag ska alltid finnas hos dig
skydda dig
värma dig

inifrån

cirkulera runt i din kropp
värma varje millimeter

varje sekund
varje minut


du är inte ensam
jag finns här






Fri vers av Elinora
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-02 08:35



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vackert, varmt och kärleksfullt ...
2012-01-09

    ej medlem längre
Ömsint beskyddande som en mor mot sitt barn..
Fin!
2010-05-03

  Frökenfanny
underbart söt och kärleksfull
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinora