Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vacker gåva jag fått skrivet till mig Älskar dig min själasyster


Från en av de vackraste änglar

Du en vän,
med guld i ditt hjärta.

Du en ängel så vackert sprider ljus.

För mycket godhet kan tynga älskande hjärta,
att vilja mer än kraft kan hämta.

Finns för dig själv nu,
du vackra själ av sol.

Finns för ditt kött och blod som du skapat ur din sanning.

Och jag finns här för dig när skuggor äter upp dig.

Jag kan bära dig när dina vingar så brända gått till vila.

Jag är din ängel,
så som du är min.

Tillsammans ska vi bekämpa ont,
våra band blir mäktigare än allt mörker.




Fri vers av Elinora
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-11 08:45



Bookmark and Share


  Litage
jättefint!
2010-08-11

  LenaJohansson VIP
vackert...
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinora