Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skyddar dig, min älskade lilla




du ska inte röra
inte få förstöra

mer


mitt barn
jag fött,
jag älskar

över allt annat

som jag
vårdar med ömhet

det viktigaste
det finaste

det mest värdefulla

som finns



ditt ego
ditt mörker
ditt hemska monster

dina klor ska inte få nå
inte få skrämma

förstöra
förgöra


min älskade lilla

ska inte bli ditt vapen
i ditt sjuka krig

för att skada mig



jag ska göra allt
ALLT

min älskade lilla

Du är trygg!
-JAG LOVAR.

i stormens öga

jag räddat dig från



mitt älskade barn

min lilla
ska aldrig

ALDRIG

mer behöva lida
vara rädd



på grund av dig

ditt Äckliga svin.




du kan göra vad du vill

mot mig,

det gör inget

för...



...du kommer inte åt mig mer!

(och du skulle bara våga..)















Fri vers av Elinora
Läst 448 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-03 22:18



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Många ord är redan sagda här ... somliga av dem hade jag gärna skrivit, men nu räcker det med att instämma ..Du har format underbara rader om kärleken till barnet och det starka skydd som äkta kärlek föder .. Så vackert och starkt berörande ..
2011-01-17

  devilsangel
Så fint om en kärlek som bara ett barn kan frambringa...
För våra barn går vi igenom allt, går genom eld, flyger fast vi inga vingar har...
Nej, han kommer inte åt mer...du har många runt dig som skyddar dig, när du för trött glömmer dig själv...
2010-06-18

  Nina Nightwish
Mycket styrka i denna text! Som en lejoninna som skyddar sin unge till varje pris, bra skrivet!
2010-05-23

  Tärningen är kastad
En text som berör samtidigt som den väcker en massa frågor.
Är fader en psykopat? Eller är det någon annan som hotar ditt barn? Hur som helst så står jag på din sida.
2010-05-14

    Bodil Sandberg
Underbart ..kamp för det käraste applåder
2010-05-06

  Anna*
En styrka som är beundransvärd! Suveränt!
2010-05-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Andas okuvlig styrka. Mycket fina rader. =)
2010-05-04

    stelnad
stark text! kraftfull. gillar den mycket!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinora