Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gillar mörkret, utan det skulle vi inte kunna se stjärnorna

visst finns det dagar jag saknar dig mer än andra, men vissa dagar saknar jag dig ingenting alls, innebär det att jag kommit över dig? jag vill så gärna tro att det finns en dag i framtiden du bara är ett minne blott men just nu vet jag inte om den dagen finns. ständigt påminns jag om dig, och det är jag och ett evigt kretslopp där drömmar om minnen spelas som en svart-vit film tryckt på repeat. jag gick ut och la mig på kullen där vi låg, den näst sista maj för två år sen. det är exakt två år sen idag, har du tänkt på det? jag låg där och även om molnen lagt ett täcke över himlen öppnade sig himlen för mig. alla de stjärnor som fanns då, fanns fortfarande kvar. stjärnorna kastade sig över mig och jag kunde inte sluta stirra. jag tänkte att ensamheten kanske inte var så illa trots allt, tills jag tittade ner på mina händer och ångrade mig. mellanrummen vid mina fingrar är som perfekt gjorda för dina..




Fri vers av you, always
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

you, always
you, always