Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just före natt

insaktande
gömmande dagens glädjor
går jag
till sängs

däruppe
mellan molnens revor
talar stjärnor
med mig

eonbeströdd
somnar jag




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-18 23:41



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Insaktande är en skitfin öppning. En mänska som ett gruskorn i rymd, i sin säng, mm den idén gillar jag.
2010-04-19

    ej medlem längre
dagens glädjor tycker jag om, tänker också på dom innan jag somnar, jättefin Ingmar
2010-04-19

    Ling
Åh, vad jag gillar uttrycket eonbeströdd. Fantastiskt!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP