Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla lyfter stort!

De orden, som sägs och det, som görs i förbifarten
det lilla men så kärt och så gott att höra
ibland bara en vink
med handen eller
en blink med ett öga
det är ju detta, som kan ta en
upp till det höga
att du ger dig tid
att i farten just då när du skulle svänga
hinner att slänga en titt
just åt mitt håll
och jag vet att
när våra ögon möts
på det viktigaste har vi koll





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-19 09:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
När ögon möts
ler en ängel
2010-04-21

  Christine Sabel
Du har tag i något mycket viktigt här, lätt och skönt skrivet! Ha en underbar dag!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt