Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ordens man!

En museibesökare från Pollare
frågades av föredragshållare
vad en staty kallas för
byst, han sa, och grej nedanför
den är ju så klart en bysthållare




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-19 12:24



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
självklart...
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt