Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April




Tonal

i grus

tonala toner

gnisseldans

till asfaltsanden

 

damm och moln

och en stigande steglits

nässelnäsan

svider i min hand




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-19 13:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En enastående fint uppmålad aprildikt Fredrik
tycker mig se steglitsen som stiger i sin fagra fjäderdräkt mitt i det torra asfaltdammet !!superbt!
2010-04-21

  anits VIP
Vackert poetat
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö