Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen kom våren


Virvlande löv dansade

runt krattan

det var precis som om

dom sa
" Ta mig om du kan "

en härlig känsla som får

munnen att le

får hjärtat att ta extra slag

för våren är kommen

och blommorna börjar sakta

ta sina stapplande steg

trädens knoppar vågar

spricka ut

Jag stannar och lyssnar

i tystnaden hör jag hur alla

välkomnar våren




Fri vers av christie
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 15:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en härlig vårkänsla och jag lyssnar mot knopparna !!
2010-04-19

    ej medlem längre
Känslan även här
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

christie