Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden


En vind sveper fram över vidderna

kall nordanvind

...rövar bort den svaga bris av värme

solstrålar som glittrade i det mörka vattnet

som en droppe i ett hav i det oändliga

ingenting - plötsligt allt

sakta försvinnande

krypande mot evigheten

mörka träd mot skyarna

månen ler...

ler åt dig

-Kan du se att den ler åt dig?

Vågorna slår sakta mot klipporna...en mås skriker


...ingen tid existerar


...tystnad




Fri vers av Elinora
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 19:58



Bookmark and Share


  Smuurfenn
bra skrivet,*applåd*
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinora