Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill att du ska vara lycklig



Det sveper en våg inom mig

värme ömhet...

fylls mitt hjärta

Vill hålla om dig...

hårt

...tills jag sjukner in i dig

vill hålla om dig...

krama dig så hårt

att det gör ont - tills mina krafter tar slut

Vill gråta, skratta

göra allt för dig

underlig känsla

mitt jag räcker inte till

mina ord jag säger kan inte beskriva

jag vill göra allt...



...vill att du ska vara lycklig


Älskar Dig.




Fri vers av Elinora
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinora