Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sett för mycket fotboll....


bollar

rund boll

fotboll

platt boll

punkterad boll

triangelboll

hörnboll

fyrkantig boll

tärningsboll

big boll

jätteboll

nu,noll koll




Fri vers av Myself
Läst 366 gånger
Publicerad 2004-06-30 21:33



Bookmark and Share


  Mats L.
Gäller att jonglera på rätt sätt
2004-12-21

  leopardia
garnboll, sötboll, knasboll... älskar ordet boll... kul att jag fick fler förslag...
2004-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself