Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sköra lilla syster




min sköra lilla syster


som känner din styrka
och vågar sjunga högt
i stormen

min sköra lilla syster

med de mjuka andetagen
som vet att vägarna
leder dina drömmar

min sköra lilla syster

du vågar närheten
och vet att när det är dags
föds hoppet på nytt

min sköra lilla syster

som började falla som ett löv
men ångrade dig halvvägs
och förvandlades till fjäril






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 452 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-04-20 09:59



Bookmark and Share


  walborg
Skirt och ömsint ... men att bli en fjäril ...?
2010-04-25

  Rolfsdotter
Fin och skör text som visar en oanad styrka, tycker om slutet alldeles särskilt
2010-04-22

  Monika A Mirsch VIP
en lycklig dikt
om närhet, saknad och sorg
- vackert!
2010-04-22

    © Birgitta Wäppling VIP
En fin text med ett tema som balanserar mellan det starka och det sköra, mellan att våga och att ångra sig.
2010-04-22

  Anna*
Jag läser och berörs som av en kärleksfull vind som lyfter och bär blåvingen högt över bergen. Tack!
2010-04-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
En som aldrig
ger hopp hon
som Du ger oss
ständigt hopp
kära Du forsätt
med Ditt bloss!
2010-04-21

    Annika J
DEt är intressant med den spänning mellan svaghet och styrka som finns i människors liv, också hos de sköra!
2010-04-20

  Karin Rosberg
Underbart vacker och så skör..........i texten
2010-04-20

  anits VIP
Så ljuvligt vackert och
berörande att läsa
2010-04-20

  Maria T
En gul citronfjäril
som glittrar så vackert
i solskenet
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius