Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten vi drömt

det är natten
som vi
drömt om

fast egentligen
är vi
inte vakna

och nakna
så jag
vill aldrig
vakna




Fri vers av virre
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-20 12:42



Bookmark and Share


  aol
underbart
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

virre