Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla synda par

Så är det!
Orka mer och bli stark inte lat
Det kommer en dag när gud skickar hjälp
Bara han som kan förbättra din situation
Och glömmer aldrig att ditt öde med en annan

Orka mer, kommer säkert en dag
När du äger allt du saknar hos dig
Kär, lycklig, lugnt och säkrare
Låt alla de prata om dig, det visste du att är fel

Allt finns i ödet du måste bara tro och vänta
Det är ditt öde det går inte att ändra
Vad som finns i din ödes bok
Men kommer gud en dag och rädda dig

Gråt inte min syster om de försök att såra dig
Det kommer en dag när du lever som du vill
Du vet att du är stark och orka mer
Och din kärlek är inte till vem som helst

Zineb




Fri vers av zineb
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-04-20 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb