Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den vilda sten,och den exotisk rosa,som alla vill ha!!


du är som en SAFIR. Vulkanens Diamanten!!som ska

Du är den exotisk ekta rosa
Från englars träddgård du kan dofta
Du vill bara meddela andra
Att du är unique och vill allting dela med alla
Som har rätt till din kärlek till dina bröder din mor och din Pappa


Du behöver inte gråta och göra trött ditt hjärta
Öde som du har i din rygg säck det är ditt
Försök att gå och glöm vad som har hänt
Från början ditt liv var mycket svårt
Tänk att gud väljade dig för att du är den starkast

Inte du som kan känna sorg
starka vener finns i din kropp
Där riktigt blod rinner Som en äkta flod
du mitt hjärta, glöm aldrig vem du är !
Inte lätt att orka vad du har upplevt

Det kräver en stark kropp
Som kan stå mot hela de svåra situationerna
som ett vittne bara gud som du har
Bara han som vet hur du fungerar
Därför finns du högst upp i sin välsignelse lista
Därför älskar han dig och skilja dig från dem andra

Du döljer dina tårar och du säger till din gud tackar
Vad hårt att göra allt han har bestämt för dig
Utan att fråga varför väljade han precis bara dig
Som ett stort soldat man som han trodde visst du är
Tror på han , bara han som kommer och ljusa din väg min vän

Låt inte sorg blinda dig
Ser inte du den person som brinner sina tårrar bara för dig?
Som behöver bara tid eller ett stund från dig
Som har fullt i hjärta och vill allting dela med dig
en dag kommer den man som ska säja ,jag älskar dig!




Fri vers av zineb
Läst 343 gånger
Publicerad 2012-03-16 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb