Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å min mama

Varför ni vill inte förstår mig
Inte min vilja om jag lämnade hemma
Bara gud som vet orsaken till detta
Jag har gråtit mycket tiden när jag reste bort
Det känsla kan jag fortfarande känna till nu
När jag tänker på dig och mina syskon
Vaknar mitt längta till er
Och direkt rinner mina ögon.




Fri vers av zineb
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-04 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb