Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ronnie. A


du pärla!!

Du är en riktig äkta sten
Om man putsar bra den
Ser man att du är 100%
Dyrt och mycket speciellt pärla
Som är svårt att upptäcka
När man sitter med dig och lyssnar på dina ord, då vet man
Hur mycket du kostar men inte i pengar
Om alla kan få tid med dig och visa dig hur mycket vi behöver dig
I den här tomma planet lika om det finns bara några precis som dig
Jag blir bara stolt att träffa dig
Du ! min äkta kärlek som jag har alltid drömde om
Tack för att du finns för mig




Fri vers av zineb
Läst 340 gånger
Publicerad 2011-10-30 19:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lars?
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

zineb