Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(??Diabetiker)


Jag kan inte se mitt skygga från när jag såg dig

Du kom plötsligt i mitt liv
Det går inte att glömma dig
Räcker med ett blodsticka i mitt finger
För att bevisa din närvaro med mig
Förut jag visste inget om dig
Varför du kom direkt till mig ?

Du väcker mig i alla nätter
Du väntar på mig när jag kliver när från sängen
Detta upplevde jag varje secound och dag med dig
Du lever i mitt liv och tillsammans utan min vilja
Jag vet att det är du som styr min kropp inte jag!

Du bestämmer att göra mig mindre eller mera starkare
Du styr mitt socker precis hur du vill ,,din rackare!!
I mina vener du promenera dig och fri
Men jag bestämde mig att står i mot dig
Du kan inte vinna, du finns i ett liv som är naturligt starkt och mitt

Du ser inte hur många finns här speciellt bara för mig
Och hur många kan dela allting bara för att kriga mot dig
Ser inte du att hela i min familj välkomna inte dig!
Vad njuter du från? är det mitt ödet som skickade dig
För att skada ett sött strakt trädd som doftar inte till dig

Fast jag är medveten att det är försent för mig
Men jag litar på framtiden som kan fixa den för mig
Där har jag många hopp och drömmar
Som du inte kan ta från mig
Och jag be dig att låta i fred mina ungar.




Fri vers av zineb
Läst 382 gånger
Publicerad 2012-03-06 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb