Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla snälla glöm mig!

Det är för sent för att tänka på mig
Hoppas att gud förlåter dig
Det är för sent för att lita igen på dig
Hur vågar du längta till mig
Det har hänt vad som har hänt
Du har alltid önskat dig skilsmässa
Jag har tittat på mitt hjärta brinner bitar
Jag tror inte att det finns mera hopp
Här vi är skilda, vad vill du ha mera?
Jag lyckades med att glömma dig
Försök inte prova igen med mig




Fri vers av zineb
Läst 373 gånger
Publicerad 2011-09-04 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb