Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om alla kan säja till mig

Var är alla drömmar och suvenir
Har du fort glömt allting
Mitt fel om jag har berättat alla mina hemligheter
Jag har givit dig mitt liv utan att tänka
Jag har väntat på dig så länge
Du visste alltid att du var min närmaste person
Du visste att det är omöjligt att man ska älska lika hårt igen
Bara i drömmar, bara i historier man vet om det




Fri vers av zineb
Läst 379 gånger
Publicerad 2011-09-04 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb