Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns det bara otrogna? var är seriösa som mig?


Var är du ? du som ska vara min!

Hur svår kan det vara
Att söka och hitta den man jag ska ha
Mina känslor säjer att han finns men var?
Under dagen jag tror att han kommer till mig
Och säja förlåt för att du fick vänta på mig.

På kvällen jag drömmer om hur han doftar
Hur han ser ut var han bor och hur mycket ska jag vänta?
Varje gång när jag kliver när från bussen
Jag känner lika om han kommer att överaska mig
Jag vänder mig och tror att han står bara där och vänta på mig

Varje gång jag träffa en person, jag funderar, är det du som Gymer något till mig?
Hur mycket ska jag vänta , jag känner mig trött, kanske den personen ser aldrig mig
Mitt hjärta vill inte acceptera att fungera utan att få och ge
Hur ska jag fortsätta leva?
Eller kärlek och män är skaffat till alla förutom mig.




Fri vers (Fri form) av zineb
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-01 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb