Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens onda barfotabarn

Jag sa att du gått över mig
Och att dina fötter skavt
sår på min kropp

Du går mot mig
Och jag tror att du ska
blåsa på såren
Hålla om mig
"- Förlåt"

Du ler lekfullt
en sekund
vid min sida
Sen går du över mig
du är borta
igen

Kvar är
Spår
Från grova hälar på ett skadat hjärta




Fri vers av Pyrén
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén