Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min man

Hå min man, tror mig när jag säger att jag älskar dig
Det är dyrast ordet i hela världen
Jag kan inte berätta för dig bara vad jag känner för dig
Det är svårt och förbudet att ljuga för mig
Tor inte människor och deras historier
Tänk bara hur och när vi träffades dig och mig
Jag vill alltid ha dig som min stora kärlek
Fram och hela framtiden, tillsammans och slut av livet




Fri vers av zineb
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-20 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb