Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visste du ?

visste du ?

Om verkligen älskar du mig
Ibland skulle du fråga efter mig
Det är dags att prata sanningen
Jag kan inte vänta på dig hela tiden

Om det är sant att du älskar mig
Säg till mig om du hatar mig
Eller det finns någon bättre en mig !
Säg till mig om du bara lurade mig!

Och du bara brände mitt hjärta med svårt eld
Mitt hjärta är så känslig, varför såra du mig så där
Varför herre gud, gud ska jag orka leva längre bort än dig
Snälla döda inte den kärlek som jag byggde för dig





Fri vers av zineb
Läst 467 gånger
Publicerad 2010-04-20 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb