Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från första blick varför ?

Till jag bestämde att glömma henne
Inte gråta och sluta tänka på henne
Men tyvärr på en gång jag träffar henne
Alla mina känslor vaknar igen i mitt hjärta
Och jag börja igen tänka
Jag visste inte att det inte är lätt att glömma henne
Hur kunde hon äga mig
Varför älskar jag henne
Och jag vet att för henne jag finns inte




Fri vers av zineb
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb