Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt kärlek

Vilken vacker man som gud gav till mig
Så fint hur han funderar
Varje dag kommer han till mig och säger god morgon
Varje dag han är med mig och även det jag längtar till han
När jag kramar honom känner jag lika som ett barn som är rädd
Och varma tårar snabbt rinner i mina ögon
Tårar från mitt hjärta och för den sött kärlek
Hur kunde den fin man komma till mitt öde
Och spela hela den här stor roll i mitt liv
Jag tackar dig min älskling ! stanna kvar, gå inte borta från mig





Fri vers av zineb
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb