Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT HA SYNDROM

 

Kritik  Klagomål
Tillrättavisning
Diverse hot
Förbannelsen vilar tungt
TUNGT över axlar och huvud

Kritik
Pikar
Hagel som bowlingklot
krossar
jag finns inte mera
det är borta och förbi
Allt som byggts upp
har brunnit ner
Inget var i alla fall
bestående
Som fnöske brann det
träet gräset och torven

Kritiken
den var evig
Stämde nog ändå
var befogad
Jag var bara en parodi
Inte ens äkta skit var jag
"Något som hunden släpat in"
brukar man säga

Hunden
fann det inte värt att
släpas in
för det fanns inget att släpa in

Den "person" som skrivit detta
har aldrig existerat

                              -Varför sitter du och stirrar
                                             på detta papper?
                              -Gör nåt kreativt istället!
                                Något med evighetsvärde

                              -Slösa inte bort din
                                                     dyrbara tid

                              -Lev, du som finns!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-20 15:51



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
fantastiskt bra illustrerat!
2010-04-20

  Larz Gustafsson VIP
1 Kor 1:26
2010-04-20

  Smörblomma
Just det, alla är vi värda något. Vi är till och med alla lika mycket värda!

Väldigt bra och berörande skrivet, i övrigt.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar