Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Safecard 0.1

Nu står jag här igen
En väg som delas i två
I den ena vet jag mycket
mycket om vad som väntar

I den andra vägen
ligger mystikens vrå
Där stiger spänning och lycka
Äventyret är det som syns där

Den andra vägen
är troligen inte bättre
bara för stunden
lockar den mest

Problemet är att jag inte VÅGAR välja
och sedan ångra mig
kan inte leka
med ödet som det leker med mig

Jag väljer en osäker väg
Trots att jag kallar den säker
har jag tur går vägarna åt samma håll
har jag tur, så kommer jag göra rätt




Fri vers av C.D.A.H
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-20 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H