Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klingande samklang!

Min bästa tid är nu
för jag har ju mig kvar ännu
klockan är inte ens sju du
många lockande timmar till
innan den slår mer och...

Jorden darrar till, nej det är ju jag
hela livet sjunger i mig och jag hoppas
att det klingar lika gott i dig!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-20 17:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En glad hälsning från en glad tjejkvinna!
2010-04-21

    ej medlem längre
Den här texten är verkligen positiv!

Vad skönt att läsa!

Tack för den!


Hälsn. Ann
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt