Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut!

Det finns skönhet i
allting det gäller bara
att upptäcka det




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-20 18:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Skönheten bor som bekant i betraktarens ögon - så som vanligt har du fullständigt rätt!
2010-04-21

  En strimma av guld
Vid stopp så ses världen så annorlunda så varför inte stanna upp för en stund.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt