Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bli andfådd tillsammans med mig?

Saknar.




Vill vara ivrig, lycklig och varm.




Känna dina kyssar som eldflammor mot min hud.

Känna dina andetag som så rytmiskt glider över min kropp.




Vill bli svettig tillsammans med dig.

Vill vara andfådd tillsammans med dig.



Saknar.



Vill du ge mig din närhet?



Vill du ge mig dina kyssar?



Vill du bli svettig tillsammans med mig?







Vill du bli andfådd tillsammans med mig?




Fri vers av Katten
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-20 20:40



Bookmark and Share


  Freeman
...du kan konsten...att förföra med ord, jag hoppas att det lyckas!
2010-04-28

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten