Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten ekar i en trasig coca cola flaska

Gatorna är inte längre så tysta som de en gång var, vi bor i en trasig stad med trasiga gatulampor där trasiga människor trampar på trasigt glas barfota. Vi kan inte längre höra när fåglarnas vingslag brottas med vinden och sjön speglar inte alls det ansikte som en gång dolde sig där i vattenytan. Vi hittade aldrig det vi var ute efter, kanske, för att vi aldrig gjorde oss besväret att leta. Luften vi andades var tyngre än vanligt och den la sig längst ner i mina lungor, som att säga ifrån... att någonting var fel. Jag vill ibland gömma mig i en skugga och bara försvinna en stund. För i vår trasiga stad går samma gamla trasiga människor barfota i samma vanliga trasiga glas och verkar inte ens vara medvetna om att de blöder.




Fri vers av you, always
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-20 21:18



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra flyt i texten och återigen starkt tema. Men många riktigt bra formuleringar i texten som får en att vilja läsa mer.

Den påminner lite om en sångtext av Bob Dylan, typ låten Everything is broken (och det är en stor komplimang från mig ska du veta!) ;)
2010-06-08

  yoakimu
Oerhört välskrivet och berörande. Du har verkligen fallenhet för att skriva, hoppas du fortsätter med det!
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

you, always
you, always