Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan, som hjärtan!

En bilmekaniker från Shore
lagar bilhjärtan /motorer/ och får
liten slant, kirurg får stor
undrar på vad detta beror
ja, sa doktorn, för vårt lagas när det slår!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-21 00:04



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Humor och bra undran. Utan bilen stannar sverige och då kommer vi ju ändå inte till kirurgen.
2010-04-21

    Jenny C
Cool dikt! Snyggt formulerat.
2010-04-21

  Michaela Dutius
så sant du klarsynta kvinna
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt