Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det nya livet

 

 

Med påsken kom
ett nytt liv

Jag tar emot det
med öppen famn
och låter det fylla
hela mig

Jag ler igen
och ögonen fylls
av glitter
när det nya livet
sjuder i mig




Fri vers av Jojo
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 09:34



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
En dikt med aura, det lyser om den. Glädje - framtid.
2010-04-21

  Rosmarin
Härligt! att äntligen le igen!
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo