Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nipe lako penzi, na mi nikuenzi. Ge mig din kärlek, så ger jag dig min.


Bakslaget i April

Knopparna har börjat
försiktigt kikar de fram
de har börjat komma till liv
Oskyldiga, som ett litet lamm

Blomman börjar öppna sig
Den kan inte låta bli
Solen är ju så underbar
att det är svårt att dölja
och vara försiktig


Hoppet börjar vakna
för alla dem som ser
som hittar alla tecknen
och längtar efter fler


Knopparna vet
att de är där av ren natur
men de vet även att något är fel
fiende på lur?

Hoppet börjar svikta
Plötsligt minns alla
att känslan var ämnad åt annat
Därför börjar det falla

Vitt som snö
Påminner den oss
om allt det som är rätt
och rättvist förstås

Trots incidenten
kommer solen igen
låt oss hitta balans
få tillbaka vår rätta livrem


Hoppet vaknar åter
för alla dem som ser
som hittar alla tecknen
och längtar efter fler




Fri vers av C.D.A.H
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-21 11:37



Bookmark and Share


  L. a. Lorentzon
Jättefin :) Sista strofen är en sån där som verkligen tilltalar mig, fast det vet du ;)
2010-04-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. Det där bakslaget ligger utanför fönstret här precis. =)
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H