Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittra ögon

Bittra ögon, som ser sig omkring
letar efter något som inte finns
Du vill inte vara ensam mer
men tror inte på kärleken alls

Allt som är gott kommer till ett slut
och allt det onda hittar en igen
Så ensam du är
och inte erkänner du ofta
hur ont det faktiskt gör

Du ser på oss andra
med blandad avundsjuka och lättnad
det ena för din ensamhet
det andra för din ensamhet

Ditt liv är enkelt
du vaknar med dig själv
och går igenom dagen med dig själv
och lever för dig själv
Enkelt, men ensamt
så otroligt ensamt

Därför är dina ögon så bittra
därför är dina ord så hårda
Därför är du så ledsen

Jag ser allt det där
men nej
jag kan inte låta bli
att avundas dig




Fri vers av InsideOut
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 13:24



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Sjukt bra, verkligen riktigt bra. Genuint rakt igenom.
2010-04-24

  Articlight
Den var bra och lite träffande.
2010-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget att avundas. Förutom himlen.
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

InsideOut