Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honom.

Försöker finna orden som kan beskriva
det jag vill säga
Till dig
Men hopplösheten är påtaglig
De existerar inte


De bittra ögon
som jag talat om förut
Jag vill få dem att se
en början utan slut


Jag vet, du är rädd
jag känner samma sak
Med stoltheten i koppel
försöker jag stå rak


Sluter ögonen
ger upp
Låter den löpa
och säger som det är

Jag saknar dig varje dag
jag vill ha dig här
En början
utan slut

Jag har sagt orden
och det blir aldrig som förut

Ta min hand
jag sviker dig inte
inte igen..




Fri vers av InsideOut
Läst 330 gånger
Publicerad 2010-12-13 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InsideOut