Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny känsla.

Jag hörde din röst
innan jag riktigt såg
vem du var

Nu finns en känsla i mitt bröst
och jag kommer ihåg
Ditt svar

Dina sånger omsluter mig
om natten
Jag behöver dig
mer än jag behöver vatten

Sluter ögonen och ser
någon som är så mycket mer
Och vet
att du och jag, delar en hemlighet.




Fri vers av InsideOut
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-31 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InsideOut