Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en försummad vän

Jag minns hur lätt det var
att fråga dig något
och få ett ärligt svar

Jag minns hur du fick min kropp att bubbla
hur du fick mina tankar att snubbla
Och jag tänkte att: Vår vänskap kan ingen rubba

Jag önskar att jag kunde göra ogjort
vad jag gjorde allt för fort

Jag tänker på dig ikväll
och ger mig själv en mental smäll

Jag gråter vid tanken på ditt skratt
och vet att det kommer bli en lång natt

Jag minns hur röken rann ur din mun
hur din ärlighet kunde göra mig stum
Att jag kunde vara så förbannat dum..

Jag minns hur du kunde se på mig
som om jag alltid kunde räkna med dig
Och så log du, som bara du kan le
Hur kunde jag låta detta ske..?

Ett misstag så stort
allt gick så fort
Och så försvann du
så långt bort

För jag stängde mig inne
i mitt mörka rum
Och lämnade mitt minne
jag var så förbannat dum..

Nu när det är för sent
och allt det som var rent
Ser ut som en svart fläck
av torkat bläck
Så vet jag så säkert inuti
att det skulle ha blivit vi..




Fri vers av InsideOut
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InsideOut