Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över!

Att sådan kärlek kan rinna ut
och ta slut
Som om ingenting hänt
som om allt var en dröm
Minns knappt vad jag känt
är inte ens öm

Du är borta
och så är jag
Visst gjorde det ont
ett litet tag

Men det är lustigt
hur fort det gick
att bara glömma
det som var

Jag tänker på dig ibland
men inte ofta alls
Bara hoppas att du har det okej
att du inte behöver mig

För jag kan inte längre ge
dig ett jävla skit
Så jag hoppas du blir lycklig
och inte kommer hit..




Fri vers av InsideOut
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-17 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InsideOut