Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte dig jag saknar

Det är inte dig jag saknar
när jag ligger vaken
och gråter
Och varje gång jag vaknar
och känner mig helt naken
inser jag det åter

Det är ditt ansikte jag ser
det är om din kärlek jag ber
Men varje natt jag inser
att jag inte kan ljuga mer

Det är inte dig jag vill ha
utan det du och jag brukade va

Kärlek utan slut
trodde jag förut

Men jag sover ensam inatt
och gråter just för att
Vi förlorat den skatt
som visst spelade oss båda
ett grymt spratt




Fri vers av InsideOut
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InsideOut